banner1


27. april 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Linnemann Motorsport

 

Flot 4. plads til Linnemann Motorsport

I den forgangne weekend har Linnemann Motorsport indledt EM sæsonen 2011

Dette foregik på den legendariske bane ”Lydden Hill” i England. Det blev til en flot 4. plads blandt 27 andre af Europas bedste kørere. Med heat placeringerne 5/3/1 i Super1600 klassen var vi direkte kvalificeret til A-finalen, fortæller Ulrik Linnemann. I A-finalen var der hård fight om topplaceringerne. I den  første del  af løbet var der en top 2. placering i sigte, men i slutningen af 2. omgang måtte jeg vige pladsen til Julian Godfrey og Zdenek Cermák Pga. en lille kørefejl i indløbet til en kurve, på den øverste bakke på Lydden Hill banen. Alt i alt er jeg  tilfreds med min placering i 1. afdeling af ERC 2011, der er jo stadig 9 afdelinger af mesterskabet tilbage, lyder det fra Ulrik.

Team Linnemann’s målsætningen i år, er en top 5 placering i det skrappe ERC mesterskab. Og for at dette skal kunne lade sig gøre, har vi i vinterens løb arbejdet meget intenst med at få overflødige kilo pillet af EM bilen (Peugeot 207) Og efter hundredvis af timer i værkstedet, har det lykkedes os at få den ned på minimumsvægten der er foreskrevet i det nye 2011 reglement. Vi har i det forgangne år vejet ca. 50-80 kilo mere end vores tætteste konkurrenter. At vi har lettet bilen, afspejlede sig i omgangstiderne på banen i England - kommer det fra det unge stortalent. Jeg kan presse bilen endnu mere end jeg kunne sidste år. Den reagere meget prompte på alle de input jeg giver den. Vi har aldrig haft et bedre setup på bilen, end til denne sæsonstart, så det er meget spændende at se hvad sæsonen bringer! Dette giver mig anledning til at rose mine formidable mekanikere for et kæmpe stykke arbejde, i vinterens løb. Der skal også lyde en stor tak til de sponsorer der gør det muligt!

Alt i alt tegner det til at blive en rigtig god sæson for mig, siger Ulrik Linnemann. Og vi er pt. Danmarks eneste håb i kampen om en topplacering i Europamesterskabet.

Med weekendens flotte resultat ser vi meget positivt på det næste EM løb som kommer til at foregå i Portugal d. 14/15 maj. I mellemtiden kan man se Ulrik køre 1. DM afdeling  på Nysumbanen d. 7 og 8 maj.

 www.linnemann-motorsport.dk