Team Svenningsen var 2. pinsedag på Nisseringen, til 1 afdeling af DM i Rallycross.

Det var med stor spænding at teamet tog til Næstved Søndag, for at gøre alt klar til den 1. afdeling af DM på Nisseringen.

Teamet havde brugt meget tid hen over vinteren, for at gøre det hele klar til sæson 2013, og så skulle det hele stå sin prøve 2. pinsedag.

Søndag blev brugt  på transport til Næstved og til at sætte telt op og indrette værksted, licens kontrol og teknisk kontrol.

Mandag morgen blev bilen startet op og teamet mekaniker Jonas og Simon lavede den sidste finish, og samtidig gik teamets kører Daniel en tur på banen for at planlægge hvilke kører linjer han ville vælge.

Kl. 9,30 startes der op med tidtagning, Her kører Daniel en rigtig god tid 2 bedste i klassen kun 0,035 sekund efter den bedste, dette rækte til en startplacering i heat 5 i første 1. heatrunde.

1. heat blev til en heat sejr, hvor Daniel kørte hurtigste tid i klassen næsten 2 sekunder hurtigere end nr. 2, denne gode tid rækte til en startplacering i heat 8 i 2. heatrunde.

2 heat. blev et heat hvor der skulle køres mod ene biler fra de hurtigere klasser, her blev der kørt en 3. plads hjem, og samtidig den bedste tid i klassen, dette rakte til en startplacering i heat 8 i 3 heatrunde.

3. heat blev igen et heat hvor der skulle køres mod ene biler fra de hurtigere klasser, her blev der kørt en 4. plads hjem, og igen den hurtigste tid i klassen, og med disse tider var det A-finale som nr. 1 i forreste række.

A- finalen, her tog Daniel starten og var første nede i første sving og denne føring holdt han alle 8 runder i finalen, så det så ud til at vinterens arbejde bar frugt, og der kunne sættes 20 point på kontoen, og dermed føring af DM serien.