banner1


07. October 2007

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

 

                                Præsentation af Rallycrossbanen på Ring Djursland 

 

Kørerforeningen og arrangørklubben på Ring Djursland havde d.27.januar lavet et informationsmøde om AMB  transpondersystemet som indføres i dansk rallycross i 2007.

Interessen var overvældende, idet næsten hundrede rallycross interesserede mennesker fra det meste af landet var samlet på Ring Djursland, for at høre Michael Stabell introducere systemet i rallycross sammenhæng.


 

Michael Stabell demonstrerer AMB systemets mange muligheder for deltagerne.                           

 

 

 

De 3 danske rallycrossbaner har allerede givet tilsagn om at indkøbe AMB programmet og udføre de tilhørende installationer i banen. Det betyder at kørerne også til de planlagte træninger på banerne vil kunne få tiderne fra hver eneste omgang de er på banen. Når alle baner har fået uddannet folk til at bruge programmet så vil der også være mulighed for at alle tiderne bliver lagt på en del af AMB's website som er forbeholdt brugere af transpondere. Alle med en transponder vil kunne logge på systemet og se sine tider fra hver gang man har testet bilen.
Der forestår derfor et stort arbejde for Michael, der har lovet at tage rundt til de tre baner for at uddanne tidtagningspersonale, som så skal overtage jobbet på et senere tidspunkt. Michael vil også være med til alle DM løb i den kommende sæson som backup for klubbens egne folk.

 

 

 

 

De mange fremmødte lyttede til Michaels gennemgang af projektet.

 

 

 

 

 


Der var trængsel da der skulle bestilles transpondere.
Da kørerforeningen fik optalt bestillingssedlerne var der afgivet bestilling på 99 transpondere !

 

 

Efter præsentationen blev planerne for en ny rallycrossbane på Ring Djursland præsenteret.

Ove Thomsen viser hvordan baneforløbet bliver i forhold til den eksisterende asfaltbane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter præsentationen var der rundvisning på Ring Djursland som for manges vedkommende var det første besøg på banen.

 

 

 

 

 

 

Rallycrossbanen bruger kun en del af asfaltbanen og i området ved "trapperne" køres der modsat vej i forhold til asfaltkørerne.

 

 

Svend Erik Andersen, formand for Ring Djursland, viser vej på den planlagte rallycross bane.

 

 

På grund af mange andre arrangementer på Ring Djursland så kan anlægget af den nye bane ikke påbegyndes før til sommer. Der kan derfor ikke påregnes at der bliver træning før banen åbner første gang d. 26. august. Til gengæld var interessen for banen meget stor. Så klubben kan nok regne med rekordtilmelding til åbningsløbet i august.