banner1


09. oktober 2014

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Rune Staudt   2014


 

Race Of Champions – Rune staudt

Team staudt stillede til start ved årets sidste løb., med Teamets Clio 2 Super 2000.

Her taler vi om et nyt initiativ, som Nysum banen er forgangs mand i. Konceptet går ud på, man kører baneforløb -   a, b, c, d, eller b, c, d, a, med 2 kører ad gangen, hvor man til sidst mødes inden målflag,  ligesom i Race Of Champions, sidestillet med set på tv, med kendte personer indenfor motorsports verdenen.

De tre hurtigste tider blev lagt sammen ud af 4 heat og derved har man henholdsvis opstillingen til kampen om 3-4 pladsen og 1-2 pladsen.

Teamets kører Rune, ligger roligt ud og får gennem dagen en bedre og bedre fornemmelse af de nye baner, med 2 hurtigst efter 1 heat og efterflg.2,3,4 heat runder med hurtigste tider af alle.

”Ingen træning sat til rådighed”, spændende på mange måder – Ens for alle og sprint tider her og nu!

Der stillede 18 kører til start i klassen, med mulighed for deltagelse af Rallykørere, desværre var der ingen til start, Teamet håber at de næste år får øje på dette fantastiske tiltag..Udfordringen er hermed spillet ud.

”I 1. heat var der meget blødt og vådt og vi havde svært ved at få traction i svingene som er alt afgørende i rallycross. Derudover skulle jeg vænne mig til, at huske de forskellige ruter samt hvordan de nye sving skulle tages. I takt med at dagen skred frem blev banen bedre og jeg fik bedre styr på banens linjer. Dette resulterede i en forbedring på 10 sek fra 1 heat til 4 heat. Og dermed var jeg klar til finalen mod min  konkurrent fra DM 2014, Dennis Christensen.” udtaler Rune Staudt.

 

FOTO 1

 

Til finalen vælger Rune spor 2 som gør han ligger bag Dennis fra start, men derfra kan teamet se at Rune haler ind på Dennis og Rune ender dermed at blive Danmarks første vinder af” Race Of Champions”.

Rune udtaler: ”Kanon afslutning på sæsonen, dejligt at jeg og teamet kan understrege hvorfor vi kan kalde os Danmarks Mester i super2000 klassen, samt den nye motor vi har fået bygget på kort tid lige op til DM finalen, flyder bedre end den ”gamle” motor. Nu må vi i tænkeboks ift. Hvad planer og ambitioner der er til næste år.” med bl.a kontakt til TV2 Nord

Teamet, vil gerne takke alle frivillige der bakkede ”nytænkningen op”, der muliggjorde tiltaget, for synliggørelsen af Race Of Champions indenfor Dansk Rallycross.

Der skal ligeledes fremhæves ! uden i sponsorer og netværk af støtte/publikum på alle mulige måder, ville det ikke være realistisk at bringe Dansk Rallycross til synlighed på landevejene og danske baner

Mange Motorsports Hilsner

Team Staudt