banner1


04. august 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Folkerace Øster Klippinge søndag d.14. august

 

6. afd af Danmarksmesterskabet i Folkerace i Øster Kippinge

Der bliver fart og spænding, når Sjællands Autosport afholder 6. afdeling af Danmarksmesterskabet i Folkerace, på en fantastisk fin bane i Øster Kippinge, søndag den 14. August 2011.

Banen som Sjællands Autosport har fået godkendt af Dansk Automobil Sports Union, er kun anlagt til dette ene løb, folkerace reglementet i danmark giver mulighed for at man kan afvikle løbene på specielle anlagte baner, så derfor bliver det spændende at se hvordan de 120 deltagende kørere, vil kører på en bane som er ny for alle……. det skal nok give nogle spændende heats.

Banen som er 900 meter lang,  er også anlagt med et såkaldt ”jokerlap”,som er et alternativ spor, som er længere en ordinær bane, denne ”jokerlap” SKAL kørerne igennem éen gang i hvert heat, så har man kikset starten, ja så har man mulighed for at køre taktisk, og hente det tabte i ”jokerlap”. Starten bliver et langt lige stykke på hele 14 meter i bredden.

Der køres i 4 klasser, U-16 som er en ungdomsklasse, klasse 1, klasse 2, samt Ladies Cup, som selvfølgelig er en ren kvindeklasse.

Sjællands Autosport har fået stablet et rigtig fint budget på benene, og som noget helt nyt i Danmark, vil der være meget fine pengepræmier til de første i hver klasse, så der vil helt sikker blive kæmpet hårdt om disse penge.

Sideløbende vil Sjællands Autosport også afvikle et ”firmaløb”, hvor lokale firmaer får muligheden for at give 3 af deres medarbejdere en kæmpe oplevelse….. de deltagende firmaer kører alle 3 indledende heats, og slutter så dagen med et brag af en finale, hvor alle firmaerne deltager med en kører.

Tag hele familien med til en utrolig hyggelig og spændende dag i Øster Kippinge……. Gå ikke glip af muligheden for at se Folkerace på Falster for første gang…… vi kan garantere fart og spænding hele dagen..

Banens adresse er Herbergvej i Øster Kippinge, Falster  se KORT

 

Indgangen åbnes kl 9.00 og første indledende heat starter kl 10.00.