banner1


24. september 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

Uheldig weekend for Linnemann

Ulrik Linnemann og hans rallycross team var i den forgangne weekend draget til Finland for at køre niende afdeling af Europamesterskabet i Rallycross - Dette blev en mildest talt meget uheldig weekend for Ulrik og teamet.

Allerede under tidtagningen var Ulrik uheldig og fik skadet fronten på Peugeot raceren. Et nyt hop på EM banen i Finland, skabte store problemer for mange af kørerne, heriblandt Ulrik Linnemann. Han fik ødelagt fronten så meget på sin Peugeot, at det ikke var muligt at få bilen helt klar til 1. heat.
Efter protester fra flere af kørerne blev hoppet ændret inden 1. heat, hvilket medførte en times forsinkelse. Ulrik Linnemann stillede til start i 1. heat med en bil der ikke var 100% klar. Men med en EM titel indenfor rækkevidde var han tvungen til at få en tid i 1. heat for at have chancen til at komme til finalerne. Desværre blev det til langsomste tid i 1. heat til Linnemann som gav en 19. plads. Søndag skulle andet og tredje heat afvikles. Søndag var præget af et meget tykt skydække der gav massive regnmængder.  I andet heat blev det til en 10’ende plads. Og med en defekt tandstang i 3 heat udeblev de gode tider også i dette heat. Dermed blev det kun til deltagelse i en C-finale for Ulrik og teamet, og kun 2 EM point. Dermed må Ulrik lige nu, se sig selv degraderet til en tredjeplads i det samlede klassement i super1600 serien.


Foto Johnny Loix

Allerede næste weekend skal den sidste afdeling af mesterskabet køres i Tyskland. Nordmanden Andreas Bakkerud har inden afviklingen af sidste afdeling allerede sikret sig guld. Men kampen om sølv og bronze er stadig en meget åben kamp imellem Ulrik Linnemann (DK) Krzysztof Skorupski (PL) og Jussi-Petteri Leppihalme (FIN)