banner1


04. oktober 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

Linnemann er 4. bedst i Europa !

Ulrik Linnemann og hans hurtige Peugeot 207 deltog d. 29. og 30. september i den sidste og afgørende runde af Europamesterskabet i Rallycross. Dette foregik på Estering i Tyskland.

Inden afrejse havde nordjyden udsigt til en andenplads i det samlede klassement i SUPER1600 klassen. Men dette forudså at han var i stand til at komme i en A-finale, og tilmed lægge sig i toppen af denne. Men topplaceringerne udeblev desværre for den nordjyske ”underdog”

I første heat måtte jeg udgå med et knækket hjulophæng på grund af en påkørsel fra en konkurrent, kommer det fra Ulrik. I andet heat var vi igen impliceret i en del tumult som også resulterede i materielle skader. Denne gang en bøjet styrestang - og en 17 plads til følge. Tredje heat blev vundet – men det var desværre ikke nok til en plads i A-finalen. Denne gang rakte det kun til en C-finale og 1 point. Ulrik Linnemann ender dermed på en samlet 4. Plads i Europamesterskabet i rallycross.

EM slutplaceringen i top 5 ser således ud:

Andreas Bakkerud (NOR)                        138 point

Krzysztof Skorupski (POL)                      114 point

Jussi-Petteri Leppihalme (FIN)                113 point

Ulrik Linnemann (DNK)                           110 point

Ildar Rakhmatullin (RUS)                        102 point

 Vi er selvfølgelig rigtig stolte af at vi igen i år kan pryde os med en topplacering, i et hårdt stigende konkurrencemæssigt felt. Teamet og jeg har kunnet mærke at der har været en større konkurrence, og en stigende entusiasme i år. Det har været virkelig tæt i slutningen af denne sæson. Og vi må indse at vi ikke havde det sidste held, og den fart der skal til for at gå hele vejen, kommer det fra en trods alt tilfreds Ulrik der sidste år hentede sølvmedalje i klassementet.

Linnemann er den eneste danske rallycross kører der har deltaget i alle 10 EM løb i 2012. Udover det, har han sporadisk deltaget i 3 ud af 7 DM afdelinger herhjemme, og er endt på en 7. Plads i Danmarksmesterskabet

Det har været en god sæson for Ulrik og hans team.

Teamet har i årets løb stået for flere topresultater i et skarpt felt af Europas bedste kører og fabriksteams. Team Linnemann har været repræsenteret i 7 ud af 10 A-finaler, og har hentet syv top 5 placeringer i sæsonen der startede i april måned – heraf to førstepladser.

Det har igen i år været en udsøgt fornøjelse at være kører i et så velfungerende og ambitiøst team, siger Ulrik.  Alt har fungeret til punkt og prikke. Sammenholdet, og gåpåmodet er altafgørende i et lille privat motorsports-team som vores. Og når man ser tilbage på hvilke teams vi har været oppe imod – så er det helt urealistisk at forestille sig at vi med vores sparsomme budget har kunnet drive det så vidt! Jeg er dybt taknemlig for at Teamet, Sponsorer, Familie, venner og fans har gjort det muligt. Jeg er så småt begyndt at glæde mig til sæson 2013, og håber at teamet og jeg kan få det økonomiske på plads til endnu en resultatindbringende sæson, afslutter Ulrik Linnemann