banner1


04. juni 2012

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2012

   
  

Endnu en podieplacering til Linnemann

Ulrik og hans rallycross-team fortsatte de gode takter fra forrige weekend, hvor nordjyden fra Skivum vandt 3 afdeling af Europamesterskabet.  I den forgangne weekend gjaldt det så fjerde afdeling af mesterskabet, som blev afviklet på Nyirad Motorsport Center i Ungarn. Linnemann og hans Peugeot dominerede weekenden med flotte resultater i de 3 indledende heats, hvor han leverede hurtige omgangstider på stribe. Første heat blev vundet - I andet heat blev det til en 2. Plads – og i tredje heat endte Ulrik på en 3. Plads. De hurtige omgangstider blev belønnet med en Poleposition i A-finalen.

I A-finalen måtte Ulrik dog se sig slået af sidste års vinder af Europamesterskabet Andreas Bakkerud. Dermed besatte Ulrik en flot 2. Plads – og kan tage 17 point med hjem til Danmark. Når de nyvundne 17 point lægges til i EM regnskabet kravler Ulrik Linnemann op på en andenplads i mesterskabet, og har samlet set 62 point.


foto Johnny Loix

Rallycross-teamet kan nu begynde at forberede sig på ”The Nordic tour”

The Nordic tour er fællesnævneren for 14 dage med race i to skandinaviske lande, henholdsvis Norge og Sverige (Norge d. 23/6 - Lånkebanen) - (Sverige d. 30/6 - Höljesbanen) Det bliver spændende at følge teamet til disse to events, og se om de fortsat kan gøre sig gældende i toppen af Europas fornemmeste rallycross mesterskab.