banner1


08. juli 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2013

Linnemann har startet en god tradition: Han vinder i Höljes

Ulrik Linnemann og hans rallycross team aflagde i den forgangne weekend et indbringende besøg på Höljes banen i Sverige. Denne gang gjaldt det den 6. runde af FIA Europamesterskabet i rallycross 2013.

Den årlige EM afdeling i Höljes, er ubetinget årets største rallycross-begivenhed i Europa. Svenskerne er vilde med sporten, og i år var ingen undtagelse, ca. 29.000 rallycrossinteresserede tilskuere overværede 6. afdeling af FIA Europamesterskabet.

 

Ulriks formkurve lagde weekenden igennem på et stabilt niveau. Og han var at finde i de 2 øverste linjer af resultatlisterne i samtlige indledende heats. Semifinalen blev vundet. Og dermed var poleposition i A-finalen i realitet.

I A-finalen satte han samtlige konkurrenter på plads, med særdeles klog og taktisk kørsel. Og kunne køre Peugeot raceren over målstregen til en sikker 1. plads


Reinis Nitis, Letland nr 2                                  Ulrik Linnemann, DK nr 1                                  Vadim Makarov, RUS nr 3

Ulrik og teamet inkasserede dermed 28 point i et stort og pointhungrende felt på 23 andre Europæiske SUPER1600 rallycross kører. Den unge Nordjyde kan dermed gå på sommerferie med en komfortabel andenplads i det samlede klassement.

Næste gang Ulrik og teamet skal i aktion bliver d. 31 august+1.september i Frankrig