banner1


02. september 2013

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2013

Uheldig weekend for Linnemann

Ulrik Linnemann og hans rallycross team var i den forgangne weekend draget til Frankrig for at køre syvende afdeling af Europamesterskabet i Rallycross - Dette blev en mildest talt meget uheldig weekend for Ulrik og teamet.

Der var allerede inden afgang til Frankrig lagt op til et højt konkurrence niveau med 37 deltagere i SUPER1600 klassen. Med en EM titel indenfor rækkevidde var Ulrik og hans team tvunget til at fremvise resultater i den høje ende af tabellen, for stadig at kunne have udsigt til en podieplacering i det samlede klassement.

Desværre udeblev de gode omgangstider på rallycross banen i Loheac (FRA) I første heat fik Linnemann dog en heatsejr der rakte til en samlet 8. plads. Men herfra var resultaterne på nedadgående. Nordjyden blev tilmed diskvalificeret fra 2. heat pga. en kollision med en af de nærmeste konkurrenter.

3. heat kastede en 9. plads af sig. Og 4. heat blev enden på den yderst uheldige weekend med et knækket styrtøj på peugeot raceren


Foto Johnny Loix

Dermed blev det ikke til point for Ulrik og hans team i denne weekend. Og Ulrik må lige nu, se sig selv degraderet til en fjerdeplads i det samlede klassement i Europamesterskabet.

Næste afdeling af mesterskabet skal køres i Østrig d. 14. Og 15 september