banner1


05. juli 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

      
     

Team Linnemann henter igen EM point

I weekenden var Ulrik og Teamet atter engang på pletten, da der blev uddelt point i 5. afdeling af Europamesterskabet. Denne gang i det svenske rallycross mekka på Höljesbanen. Denne bane er en af teamets favoritbaner på europatouren, så der var lagt op til knivsparp kørsel, og dette leverede Ulrik på aller fineste vis. Ulriks formkurve må siges at være på et solid topniveau. I de seneste EM afdelinger har han hver gang stået for topplaceringer, og Sverige var ingen undtagelse. Her leverede Ulrik blandt andet weekendens hurtigste omgangstidtid i super1600 klassen. Og dette må siges at være en præstation der giver de øvrige konkurrenter stof til eftertanke. Han blev dog generet af en lille motordefekt i det første heat, og måtte udgå. Men efter dette kunne man se Ulrik Linnemanns navn i de øverste linjer på resultatlisten.

Det blev til en 2. plads i andet heat og en 1. plads i tredje heat. Hermed var nordjyden kvalificeret til en A-finale med startspor 2. I A-finalen blev det til en imponerende 3. plads blandt et stort felt på 36 andre Europæiske rallycross kører.

Den årlige EM afdeling i Höljes, er en af årets største begivenheder indenfor rallycross. Og dermed er der rigtig mange kører der vælger at tage turen til Värmland i Sverige, hvor Höljesbanen er lokaliseret. Svenskerne er vilde med rallycross, og i år var ingen undtagelse, ca. 24.000 rallycrossinteresserede overværede 5. afdeling af Europamesterskabet. Heriblandt var der også mange danskere der havde taget turen til Sverige for at følge de danske rallycrosskører.  Ulrik og teamet inkasserede 15 point i Sverige, og forsvarer dermed sin 2. Plads i det samlede EM klassement