banner1


08. august 2011

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

Ulrik Linnemann EM Rallycross 2011

      
  

Linnemann motorsport i kaotisk A-finale i Beligen 7.august

Rallycross teamet repræsenterede i weekenden de danske farver i 6. afdeling af Europamesterskabet. Med heatplaceringerne 2/2/1 var teamet kvalificeret til A-finalen. A-finalen skulle vise sig at blive en kaotisk en af slagsen. Der var fra start meget hård kamp om placeringerne, og i første sving bliver Ulrik og 2 andre kører presset ud af banen og snurrer rundt med meget høj fart. Ulrik beretter at Peugeoten var tæt på at trille rundt på taget, men få marginaler gjorde at den heldigvis blev på hjulene.  A-finalen blev kørt videre alt imens de 3 forulykkede kører kæmpede med at komme ud af bilerne. Ulrik kunne selv komme ud af Peugeot raceren, men måtte kort tid efter synke i jorden for at komme til hægterne. Herefter blev A-finalen stoppet af løbsledelsen med rødt flag.

Efter at være blevet tjekket af arrangementets ambulancevagter, kunne det konstateres at Ulrik linnemann heldigvis var uskadt. Dommerne besluttede efterfølgende at heatet ikke skulle køres om, eftersom der var afviklet mere end 75 % af heatet inden det røde flag afblæste finalen. Derfor blev placeringerne delt ud efter stillingen i det øjeblik hvor det røde flag indtraf.  Det blev til en 4. plads til Ulrik og teamet, i den kaotiske finale. Dette sikrer Nordjyden endnu 13 point på EM kontoen. Og dette er nok til at opretholde den fornemme 2. plads i ERC 2011

Bilen fik en hård medfart i denne weekends A-finale i Belgien. Men Ulriks mekanikere forsikrer, at den bliver klar til næste weekend, hvor det gælder 7. afdeling af Europamesterskabet som løber af stablen i Holland. Ulrik fortæller at banen i Holland er ny for teamet og ham, så det bliver spændende at se om vi kan hente en god placering.


Foto: Johnny Loix

Ulrik slutter af med at informere om, at teamet har indgået aftale med en forhenværende sponsor om at genetablere samarbejdet. DANATEK i Farsø er igen kommet med i teamet, og er dermed igen med i vores fælles målsætning om en top 5 placering i EM 2011. For dem der skulle være interesseret i at følge teamet på nært hold, kan man klikke sig ind på vores facebook fanside. Her kommer der live updates hver gang vi er på de Europæiske rallycross baner.

Linnemann Motorsport