banner1


04. februar 2014

Forside
Kalender

Links
Teknik
DM stillingen
Foto
Baner
Tillægsregler
Folkerace cup
Presseinfo
Kørerforeningen
Til salg
Data
Nyhedsmail
Kontakt info
Forum

RACE MEDIA holder udsalg


DVD og BLU-RAY salget har været kraftigt faldende de senere år, og flere af vore 2013 udgivelser har vi kun solgt meget få eksemplarer af, eller slet ingen. F.eks har vi ikke solgt en eneste BLU-RAY i over et år. Derfor siger vi nu stop, og sælger vores restparti til halv pris (dog ikke Rally 2013 og EKSTRA) ved bestilling inden for den første uge i februar måned.

Så er du en af de få som stadigt har interesse i Dansk Motorsport på DVD eller BLU-RAY er det sidste chance. Vores mere end 25 års titler kan du bestille fra:
www.race-media.dk. Skriv titel eller bestillingsnummer ned og sendt det til os på mail@race-media.dk, så sender vi konto nr. tilbage til dig hvor du kan indbetale beløbet. De bestilte varer bliver sendt herfra samme dag vi registrerer din indbetaling. BEMÆRK prisen du kan købe dem til er altså halv pris af hvad der er opgivet ved de enkelte titler på siden.

Race Media takker jer som har støttet os ved køb af DVD og BLU-RAY, og vi kan slå fast at det er altså udelukkende det eneste område vi drosler ned på. TV produktionerne forventer vi at forsætte vi med i endnu større mængde i år end nogensinde tidlige :-)

Med venlig hilsen

RACE MEDIA

Peter Mortensen

+45 20 89 90 60

http://www.race-media.dk/ 

mail@race-media.dk

RaceM-INFO-DK.html